Jógaszőnyegek, jógatéglák és jógaolajok széles választéka!

JÓGASZŐNYEG rendelése mellé AJÁNDÉK táska!

Meditációs CD gyerekeknek

Cikkszám
144
3 000 Ft
Készleten

A mese meditáció már egészen pici, óvodás korban lévő gyermekeknél is alkalmazható. A relaxálás és a meditálás nagyon jó hatással van a gyermekek fejlődésére. A rendszeres gyakorlással, már kicsi korukban el tudják sajátítani azokat a technikákat, amelyek átsegítik őket a nehézségeken. Webshopunkban kedvező árakkal és gyors kiszállítással segítünk a test ellazítása mellett, a stressz levezetésében és az önbizalom növelésében is!

Bővebb információk

Termékleírás

"A mese a mindenség kulcsa. A lélek ajtaján kopogtat." - Jung

Móricz Kata vagyok, lélekgyógyász, Theta healing konzulens.

Az évek során sok kisgyerkőcöt hoztak el hozzám, és azt látom, hogy sajnos a mai világban egyre több olyan gyermek van, aki bánatos, szorong, magányos, stresszes, fáradt vagy nehezen tanul, és még sorolhatnám…

Többek között azért születtek meg ezek az otthon is végezhető lelki gyakorlatok, hogy segítsenek egy jó lelki állapotot elérni és fenntartani, valamint hogy már gyerekkorban a mindennapi rutin részévé váljon a lelkünk ápolása is. A meditáció nem más, mint a figyelmünk tudatos irányítása, gondolataink elcsendesítése, testünk ellazítása. Ebben a békés állapotban nem más történik, mint egy belső öngyógyító folyamat indul el. A meditáció egy kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer.

A Mese meditációs CD-n a mesék csodás világába utazunk el, ahol a mesékből ismert szereplők segítenek elengedni a félelmeket, a mindennapi stresszt és fáradtságot. A meditációk szerves része az energiarendszer (aurák, csakrák) tisztítása, energetizálása, amiben a gyakorlatok mellett a zene gyógyító ereje is segít. Minden meditációhoz külön íródott egy frekvenciában és rezgésekben is hozzá passzoló, gyógyító zene.

A CD-n három meditáció található, ami hatalmas segítség tud lenni a mindennapokban:

  • Gyógyulj meg Holle anyóval ( fizikai és lelki problémák esetén is hasznos )
  • Add át félelmeidet a tündéreknek  
  • Tanulj könnyedén Bagolybaráttal

A CD óvodás kortól ajánlott, de azért azt megsúgom, hogy nem csak a gyerekek, hanem felnőttek is nyugodtan használhatják, hisz náluk a belső gyermek gyógyítását segítik.

Gyógyulj meg Holle anyóval 

Ebben a fizikai és lelki problémák esetén is hasznos meditációban miután lecsendesedtünk, egy csodás fává változunk, mélyen legyökerezünk a földbe. A szivárvány fényei kitöltenek, energetizálnak , majd a tündérek meghallgatva hol a probléma, segítenek ezt gyógyítani.

A meditáció második felében elkezdünk felfelé nőni egészen Holle anyóhoz utazunk el így, aki a párnájából kirázott csoda porral segíti további gyógyulásunk. 

A meditáció theta healing letöltésekkel zárul, amelyek a tudatalatti munkáját segítik, az önkorlátozó hitrendszereket írják felül.

Add át félelmeidet a tündéreknek  

Ebben a meditációban a test és az elme ellazítása után, az őrangyalunk segítségével repülünk el a szeretet terébe, ahol a tündérek gyógyító csoda vízzel mosnak bennünket tisztára, azáltal segítve a bennünk lévő félelmek elengedését. 

Itt sem maradnak el a tudatalatti pozitív munkáját segítő mondatok.

Végezetül Tündér keresztanya egy mindentől megvédő csoda kabáttal ajándékozva meg bennünket bocsát utunkra.

Tanulj könnyedén Bagolybaráttal

Ebben a meditációban az óperenciás tengeren túlra indulunk a kezdeti ellazítás után.

Egy csodás varázslatos felhőre érkezünk, ahol Bagolybarát egy varázsköpennyel ajándékoz meg bennünket, amely segíti a könnyed tanulást. A tudatalatti pozitív munkáját segítő mondatok ezen a varázsköpenyen találhatók, hatalmas arany betűkkel ráhímezve.

Szállítási információk
  • A kiszállítás 12.000 Ft felett ingyenes!
  • 2-5 nap a szállítási idő.
  • A GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást!

 

Oszd meg barátaiddal ezt a terméket!

Miért válaszd a YogaCity termékeit?

Szakmai háttér - Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkba csak azok a termékek kerüljenek, amiket mi is használunk a mindennapi jógázás során és szakmailag biztosan állíthatjuk, hogy használatuk tökéletesen megfelel a gyakorlatok kivitelezése során.

Környezettudatosság - Törekszünk arra, hogy elhozzuk azokat a jógafelszereléseket, amelyek káros összetevőktől mentesek. Így tettük le voksunkat a természetes, környezetbarát parafa jógaszőnyeg mellett, melynek használata során egyaránt megmarad a jóga gyakorlásának öröme és a bolygónk védelmére szentelt figyelem is.

Magas minőség - Hosszas válogatás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy milyen alapanyagokból készülnek a termékek. Ennek következtében biztosak vagyunk abban, hogy nem pattog le a felülete, ezért sokáig hű társad lesz egy-egy termék.

Vélemények

Szeretnéd megtudni, hogy mit mondanak vásárlóink a nálunk vásárolt termékekről?
Itt és most megtudhatod.

November óta használom a csakrás jógaszőnyeget, a parafás változatot, és egyszerűen imádom!!! Öröm rajta minden jóga óra!!! Ami engem nagyon megfogott a természetessége, és a minősége!!! Nem csúszik, könnyen kezelhető, minőségi termék!!! Természetesen mindegyik jógamatrac gyönyörű, az összeset hazavinném!!! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a Jógacity termékeit!!!

Móricz Katalin

Körülbelül fél éve használom a csakrás matracot, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem csúszik, a vastagsága is megfelelő. A jóga gyakorlás mellett, az egyéni rezgésterápia, valamint hangfürdők alkalmával rendszeresen bevetésen van. A csodás látvány mellett a tapadása is pont tökéletes a hangtálaknak is.

Seres Krisztián

Iratkozz fel exkluzív ajánlatainkra!