Jógaszőnyegek, jógatéglák és jógaolajok széles választéka!

JÓGASZŐNYEG rendelése mellé AJÁNDÉK táska!

Ayurveda I. Alapelvek

Cikkszám
141
4 490 Ft
Készleten

Az Ayurveda I. Alapelvek egy 4 részes sorozat első kötete. Dr. Vasant Lap egyszerre vállalkozott szakmai oktatásban is használható tankönyv és a széles közönség számára is hasznos ismeretterjesztő mű megírására. Ezt a feladatot tökéletesen megoldotta, könyvét ayurvedikus terapeuták és az Ayurveda iránt érdeklődő laikusok is nagyra értékelik világszerte.

Bővebb információk

Termékinformációk

Dr. Vasant Lad a világ egyik legnagyobb elismerésének örvendő ayurvedikus orvosa. Jelenleg az Albuquerque-ben működő The Ayurvedic Institute igazgatója, számos publikáció és könyv szerzője.A Secrets of the Pulse - The Ancient Art of Ayurvedic Pulse Diagnosis című könyvében először ír az ayurvedikus pulzusdiagnosztikáról, mint tudományról. Ismertebb munkája a The Science of Self-Healing, magyarul Ayurveda, az öngyógyítás tudománya. Tásrszerzője az Ayurvedic Cooking for Self-Healing és a The Yoga of Herbs című könyveknek.

Szállítási információk
  • A kiszállítás 12.000 Ft felett ingyenes!
  • 2-5 nap a szállítási idő.
  • A GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást!

 

Adókulcs
hu|reduced

Oszd meg barátaiddal ezt a terméket!

Miért válaszd a YogaCity termékeit?

Szakmai háttér - Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkba csak azok a termékek kerüljenek, amiket mi is használunk a mindennapi jógázás során és szakmailag biztosan állíthatjuk, hogy használatuk tökéletesen megfelel a gyakorlatok kivitelezése során.

Környezettudatosság - Törekszünk arra, hogy elhozzuk azokat a jógafelszereléseket, amelyek káros összetevőktől mentesek. Így tettük le voksunkat a természetes, környezetbarát parafa jógaszőnyeg mellett, melynek használata során egyaránt megmarad a jóga gyakorlásának öröme és a bolygónk védelmére szentelt figyelem is.

Magas minőség - Hosszas válogatás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy milyen alapanyagokból készülnek a termékek. Ennek következtében biztosak vagyunk abban, hogy nem pattog le a felülete, ezért sokáig hű társad lesz egy-egy termék.

Vélemények

Szeretnéd megtudni, hogy mit mondanak vásárlóink a nálunk vásárolt termékekről?
Itt és most megtudhatod.

November óta használom a csakrás jógaszőnyeget, a parafás változatot, és egyszerűen imádom!!! Öröm rajta minden jóga óra!!! Ami engem nagyon megfogott a természetessége, és a minősége!!! Nem csúszik, könnyen kezelhető, minőségi termék!!! Természetesen mindegyik jógamatrac gyönyörű, az összeset hazavinném!!! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a Jógacity termékeit!!!

Móricz Katalin

Körülbelül fél éve használom a csakrás matracot, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem csúszik, a vastagsága is megfelelő. A jóga gyakorlás mellett, az egyéni rezgésterápia, valamint hangfürdők alkalmával rendszeresen bevetésen van. A csodás látvány mellett a tapadása is pont tökéletes a hangtálaknak is.

Seres Krisztián

Iratkozz fel exkluzív ajánlatainkra!